HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

Az európai bajnokságokban történt

2008.04.07. 08:09 hulk

Ott hagytam abba, hogy egy MU döntetlent kérek. És tessék, ez bejött. Kegyetlen időjárási körülmények között, a jól kontrázó és szervezetten védekező Boro, újból valódi bajnokesélyest csinált a Chelseaből. Köszönet érte.












Spanyolországban a Sevilla, hosszú hajrával megpróbálja a negyedik, még BL-t jelentő helyett megcsípni. Amihez nagyon kellet a liga második Valladoid legyőzése. Érdemes a kép jobb szélén található hölgyek örömét megnézni. Na, ezt vették el tőlünk.














Az általam mélyen tisztelt benito, az nst.blogon, azt találta mondani, hogy csak döntetlent tudd elérni Bergamoban az Inter. Nem így lett. Még szép. Viszont a hétvégi harmadik tippen is pontos volt, hiszen az olasz címvédő, gond nélkül hozta a kötelezőt. Amihez az öreg harcosok mellet, kellet egy csupán 17 éves kölyök káprázatos produkciója is. 


Szólj hozzá!

Címkék: sport foci manchester united inter tevez

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása