HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

A hegyeket meg kell mászni

2008.04.26. 11:35 hulk

Attila ugye megcsinálod? Az egyik nagyon okos, azt írta, hogy ne hasonlítsuk össze a jégkorongozók mesébe illő feljutását, Karacs teljesítményével. Miért ne? A sportágon kívül szinte minden egyéb tényező tökéletesen megegyezik. Minimum hátrányos helyzetből kell(et) az újabb akadályokat megmászni, hol több, hol kevesebb sikerrel.

Elnézve a sorsolást, a tavaly előtti győztes Bregy legyőzése a második körben, már itt is a csoda kategóriája lenne, de miért ne sikerülhetne? Hú, ez a mondat nagyon pozitívra sikeredet, a lényeg most az első körös győzelem, a többit meg majd utána meglátjuk.














A tegnapi amszterdami sajtótájékoztatón Karacs Attila a következőket nyilatkozta: „Zimmerman egy nagyon jó harcos, de most már több tapasztalattal rendelkezem és azt hiszem, hogy én jobb, erősebb és gyorsabb vagyok. A stratégiám egyszerű, KO győzelmet szeretnék.”

Megjegyezte továbbá: „Hollandiában a muay thainak és a kickboxnak jelentős múltja van, míg nekünk közép-európaiaknak az ökölvívó hagyományaink számottevőek. De gyorsan javítottuk az edzés technikánkon és stílusunkon, ezért azt gondolom, hogy ez az új generáció most már képes felvenni a harcot a hollandokkal.”

Lesz ma este egy világbajnoki bokszmérkőzésnek titulált Erdei vs. Abron mérkőzés is, az általam elég jól ismert Drezdában. Ez már megint egy kötelező címvédés és megint egy ismeretlen amerikaival szemben. Madár legnagyobb tisztelete mellet, azért meg kell jegyezni, hogy előzetesen több volt ebben a karrierben. Kár érte.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fight k1 karacs attila

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása