HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

A rutin velük van

2008.05.20. 08:31 hulk

Na meg a jó öreg Horry apó. Így hiába minden igyekezet a liga és a csapatok részéről, ez a ma hajnali produkció bajnoki aranygyűrűt érő volt. Tudom, sok van még hátra és ezernyi dolog történhet, de ez egy tökéletesen összerakott csapat. Hosszú, minőségi paddal, hatalmas tapasztalattal rendelkeznek és még azt sem lehet mondani, hogy fáradtnak tűnnének. Nem nekik szurkolók, nagyon nem, de szerintem duplázni fognak.

Ami az ellent illeti, a derekasan harcoló Hornets rutintalansága a vége előtt mutatkozott meg igazán. Három pontos különbségnél náluk volt a labda, de egy elkapkodott támadás végén a sima kettes helyet, egy triplával egyenlíteni akartak. Nem volt a pályán olyan, ebben a kulcsszituációban, aki lefékezte volna a fiatalokat. A dobás nem sikerült, a meccs és a bajnokság pedig véget ért a számukra.


























Tim, van neked szíved?

Szólj hozzá!

Címkék: sport nba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása