HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

A klub sikerek ára

2008.05.28. 09:04 hulk

Egy hete még egymás ellen játszották életük mérkőzését, most pedig az amerikaik elleni barátságos mérkőzésre készülnek. Valahol ebben keresendő az igazi magyarázata annak, hogy miért nem lesznek kint az angolok az idei európai seregszemlén. Elhangzott már az elképesztő igénybevétel, ami igazi is, meg a sok külföldi játékos, de ezen érvek azért erősen véleményesek.

Persze lehet jönni azzal, hogy mekkora profik ők, és ez egyáltalán nem befolyásolja őket, de azért érdemes megnézni, hogy a három méltán legjobb bajnokságnak tartott ország válogatottja a nagy tornákon, mikor és mit nyertek az elmúl negyed században. Semmit.
Az olaszok két világbajnoki sikere között is eltelt 24 év, nem beszélve a spanyolok és angolok produkciójáról.

Ellenben az eggyel gyengébb kategóriájú hazai bajnoksággal rendelkező országok (nálam ez: a francia, német, holland, portugál) nem is egyszer örülhettek. Túl nagy a rivalizálás, ami a kulcs szituációkban könnyen visszaüthet, pláne ha olyan erős egyéniségekről van szó, mint például Lampard, Gerrard, Ferdinand vagy éppen Terry.


Szólj hozzá!

Címkék: sport chelsea manchester united uefa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása