HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

Hamilton a csúcsra ért

2008.11.03. 10:26 hulk

Mindennél fontosabb, hogy a mi Gyuszink jól van, túl élte a befutó okozta izgalmakat. Elviekben amatőr autóversenyző a drága, bele sem merek gondolni, hogy mit él át futam közben, amikor szorongatják. Mentségére szolgáljon, ez most tényleg izgalmas volt, talán, már túlságosan is.

Viszont most nincs helye az összeesküvés elméleteknek, mert ugyan Bernie apó sok mindenre és mindenkire befolyással bír, de az égi áldást ő sem képes befolyásolni. És mint annyiszor az esővel felborult minden, két őrült kör következet, de sajnos nem annyira, hogy Massa örüljön a végén. Az látható volt, hogy Vettelt nem fogja tudni megelőzni, de a Toyotás Glock drasztikus lassulásával végül nyert Hamilton, aki ugyan csak az utolsó vagy az utolsó előtti kanyarban tudta megnyerni első világbajnokságát, de sikerült neki és ez a lényeg. Legalábbis a briteknek, mert mi ugye tudjuk, hogy hol és mikor dőlt el valójában ez a cím.




































Szólj hozzá!

Címkék: sport f1 forma 1 lewis hamilton felipe massa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása