HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

Elkentük a szovjetek száját

2009.01.11. 09:54 hulk

A hatalmas gratuláció mellett sem tudom elhallgatni, hogy ezt nálam bizony nem Balzsay nyerte. Újdonsült világbajnokunk talán két, három menetet leszámítva végig görcsösen, kiszámíthatóan és gyengén bunyózott. Viszont tetszettek a közvetítésben elhangzott nyilatkozatok, ebből lehet és kell is építkezni, mert van hova, az egyszer biztos.

Egyébként csak nekem tűnt úgy, hogy ez az Inikin gyerek mint ha Madár kicsinyített mása lenne? Gondolom mennyire szeretnének egy újabb kevésbé látványos, inkább technikás bajnokot az istállójukban tudni az Universum irányítói. És így nyer értelmet, az Erdei kapcsán annyit és jogosan kritizált németek egyik fejesének a héten tett nyilatkozta, melyben a magyar kereskedelmi televízióval régóta meglévő gyümölcsöző kapcsolatukat ecsetelte. Ez bizony üzlet a javából és ezek szerint a biztos magyar piac többet ér, a bizonytalan orosznál, ahol valószínűleg a jelentős túlkínálat okán igazából csak a nehézsúly számít.

Madár ellenben szenzációs volt. Annyi nehézség közepette, amit részben magának köszönhet, klasszis különbséggel oktatta a legalább egy súlycsoporttal nehezebb ukránt. Ennek ellenére meglepő volt, hogy keleti szomszédunk jeles képviselőjének arca még csak viseletesnek sem látszott az eredményhirdetéskor. Jó meccs volt, na. Ilyenkor pedig adja magát, hogy ez a karrier, amiben sokkal több volt, hol és miért siklott félre?

Szólj hozzá!

Címkék: sport fight box

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása