HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

Az elmúlt harminc év fehéren feketén

2009.06.05. 09:04 hulk

Vagy még annál is több, most mindenesetre itt van tökéletesen összefoglalva. A legelkeserítőbb az egészben, hogy mindenki tisztában van vele, de még sem tudunk változtatni rajta. Pedig csak egy hatalmas seprűre lenne szükség.

Capello mondta egyszer, hogy a futball világ számára szinte érthetetlen, hogy egykor olyan magas futball kultúrával rendelkező ország, mint a magyar, hogyan volt képes, ilyen mélyre süllyedni. Mert nincs még egy nemzet, amelyik ezt elmondhatná magáról. Ugyanis a kultúrát, legyen szó labdarúgásról, vagy bármi másról, megszerezni tényleg nehéz, viszont elveszíteni még inkább az. Szinte lehetetlen. Nekünk persze sikerült.

A magyar edzői szakma elképesztő mélységekben van, megbecsültségében a politikusi szintet közelíti. Az elkurvulásról saját maguk tehetnek, a szakma nem vetette ki a fröccsözőket, kivetette viszont a megszállottakat, akik tenni akartak.

A sajtó bármennyire is hibás a futball lezüllesztésében, az elvtelen, alaptalan dicséretekkel, az álkérdések megvitatásával, a legnagyobb szelet mégis az edzőké.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása