HTML

Versus

Versus, csak okosan.

RSS feedek

Mondjad csak

  • Dávidboy13: az igen csinos nő az biztos megismerkednék vele!!! :)))))) (2012.05.23. 22:26) Megan Fox szakítás után
  • Dávidboy13: hát én jól aludtam volna vele az biztos!!!! :))) (2012.05.23. 22:25) Jól aludtál?
  • Dávidboy13: az igen szeretnék vele szívesen megismerkedni :)))) (2012.05.23. 22:24) A bahamai búvár
  • vargacsabi: sorozatról fogalmam sincs,nem is érdekel,de a csaj pöpec! (2010.02.09. 17:06) A Fringe lány most megmutatta
  • slowmotion: @hulk: igen. utolérte a karma. ezt a passzt még a múlt héten teljesítette, csa... (2010.01.26. 17:33) Léket kapott a viking hajó

Linkblog

Szerénynek lenni sem könnyű

2009.08.23. 11:48 hulk

Valaki elmondhatná végre a Csipes, Storcz párosnak, hogy a kajak-kenu-ra, így ebben a formában rajtunk kívül a kutya sem kíváncsi. Mindent elmond egy adott sportágról, ha a legfontosabb éves seregszemléjét, a kanadai (!) televízió munkatársai még normálisan leközvetíteni sem tudják.

Az örömittas Csipes kifakadása Fábiánnéra finoman szólva sem volt elegáns. Az időzítés, meg a rengeteg gusztustalan csúsztatás, pedig megmutatta, hogy az olimpia bajnoki címet, elsősorban nem a szellemi képességükért kapják a versenyzők.

Azok a sportolók, akik komoly eredményeket értek el, és magas szinten űzik a sportágat, biztos, hogy nem tartoznak a könnyű emberek kategóriájába, mivel a világ legjobbjai közé számítanak, és emiatt nem sorolhatók be az átlagemberek közé, mert más életritmusban és közegben élnek.

Sok sportágra igaz ez a megállapítás, de speciel a kajak-kenu -ra nagyon nem. Az újdonsült kapitányt, meg valakinek vissza kellene hozni a valóságba, mert most valahol máshol van. Amúgy, ennek az embernek vajon mekkora realitás érzéke van?

Szólj hozzá!

Címkék: sport kajak kenu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása